Калуш До сайту

На Прикарпатті чоловік прийшов до ресторану з гранатою

Поліція повідомляє про інцидент, що стався днями в Тисмениці. Нетверезий чоловік у ресторані вчинив конфлікт з відвідувачами та погрожував застосувати гранату. Хулігана затримали в процесуальному порядку, а слідчі вже оголосили йому підозру.

Інформатор ділиться, посилаючись на поліцію в Івано-Франківській області.

Зателефонувавши на “102”, мешканці Тисмениці повідомили про подію близько 22:00 вечора. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що місцевий житель, перебуваючи в нетверезому стані, агресивно поводився з відвідувачами закладу, ображав їх нецензурною лайкою та вдарив 31-річного чоловіка, завдавши йому тілесних ушкоджень. Під час конфлікту він демонстрував предмет, схожий на бойову гранату Ф-1.

Після інциденту хуліган втік з місця події, а гранату викинув.

Поліцейські швидко встановили особу правопорушника — ним виявився 51-річний чоловік, який раніше не мав судимостей. Гранату знайшли неподалік від місця події. За участі вибухотехнічної служби ГУНП в Івано-Франківській області боєприпас вилучили та направили на експертизу.

Завдяки оперативним діям та підтримці спецпризначенців КОРД правопорушника затримали за місцем проживання.

Слідчі оголосили йому підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання від обмеження волі до ув’язнення на строк від 3 до 7 років.

Поліція повідомила, що слідчі дії тривають.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08