Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Приєднуйтесь до патріотичного забігу на честь Героїв України!

Калуська міська рада вже в сьомий раз долучиться до традиційного щорічного патріотичного забігу “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”.

Інформатор ділиться, посилаючись на Калуську міську раду.

Забіг заплановано на 31 серпня о 10:00, а місце проведення буде повідомлено додатково. Калуська міська рада наголошує, що цей захід став щорічною традицією, приуроченою до Дня пам’яті захисників України, щоб вшанувати воїнів, які загинули під час російсько-української війни. Забіг має загальнодержавне значення.

Міська рада запрошує всіх мешканців і гостей міста приєднатися до цієї важливої ініціативи. Для участі необхідно зареєструватися за посиланням: https://timer.newrun.com.ua/event/121

Реєстрацію продовжено до 21 серпня 2024 року. Усіх охочих взяти участь від Калуської громади Калуська міська рада просить повідомити Управління молоді та спорту Калуша за електронною адресою: kalushsport@ukr.net.

Калуська міська рада підкреслює, що тисячі українців з усього світу беруть участь у цьому заході, щоб вшанувати пам’ять тих, хто віддав своє життя за незалежність і територіальну цілісність України, а також висловити вдячність родинам полеглих героїв.

Запрошуємо всіх приєднатися до цієї важливої ініціативи! Об’єднаймося навколо пам’яті наших Захисників, які віддали за Україну найдорожче – своє життя!” – пише Калуська міська рада.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору