Калуш До сайту

У Сівці-Калуській пройшов християнський табір для дітей під гаслом “Жити з Богом — це весело”

У селі Сівка-Калуська, що на Івано-Франківщині, завершився християнський дитячий табір “Літо з Богом”, організований для молоді двох парафій. Протягом кількох днів діти не лише активно відпочивали, а й наближалися до духовних цінностей, об’єднуючи віру з радістю.

Інформатор ділиться, посилаючись на Івано-Франківську архієпархію УГКЦ.

З 8 по 11 серпня на парафіях Успіння Пресвятої Богородиці та Архистратига Михаїла, що в селі Сівка-Калуська, пройшов християнський табір для дітей під назвою “Літо з Богом”. Як повідомляє Івано-Франківська архієпархія УГКЦ, організатором цього заходу виступив отець Володимир Юрків, який разом з іншими духівниками прагнув подарувати дітям духовно збагачуючий та веселий відпочинок.

Кожен день табору розпочинався з Божественної Літургії, а після цього дітей чекала насичена програма, наповнена різними заходами. Під гаслом “Жити з Богом — це весело” діти проводили час у молитвах, грали в ігри, співали духовні пісні та брали участь у танцювальних бансах.

Також діти разом з організаторами відвідали місто Калуш та здійснили паломництво до Ясної Гори в Гошеві, де молилися за мир та перемогу України. Табір став для дітей не тільки місцем для відпочинку, але й простором для духовного розвитку та єднання з Богом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08