Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Підприємець додатково не платитиме за виніс мереж з теплопункту на Рубчака

Підприємець додатково не платитиме за виніс мереж з теплопункту на Рубчака

Міська рада схиляється до рішення, що мережі водопостачання, які знаходяться під будівлею на вулиці Рубчака, таки потрібно виносити. Але оплатити відповідну роботу має не покупець споруди, а продавець.

Це випливає із коментаря міського голови Андрія Найди до публікації Інформатора.

Йдеться, нагадаємо, про виробниче приміщення на вулиці Рубчака, площею 212,7 кв. метрів. Це — колишній теплопункт, який днями продали на аукціоні без умов. Підприємець, який купив приміщення за рекордну суму, тепер каже, що про мережі нічого не знав і забезпечувати доступ до них комунальникам не планував. Ситуація ставить під загрозу водопостачання цілого мікрорайону.

Детальніше про це — у публікації:
Продали теплопункт, але під ним — мережі. Водопостачання на Рубчака тепер під загрозою?

У коментарі до статті Андрій Найда спершу повідомив, що сам дізнався про ситуацію лише вчора і управління комунальним майном зараз розбирається. Ще за короткий час очільник громади додав:

“Точно мережі повинні виноситись за рахунок продавця, тим більше суму, яку запропонував покупець, значно перевищує початкову ціну продажі, в яку і включався майбутній виніс мереж”.

Також Андрій Найда повідомив, що до підписання остаточного договору мережі будуть винесені. А в стартову ціну лота вже була закладена сума на ці роботи.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору