Інформатор Калуш

ВЛАДА

Працівникам очисних у Калуші виплатили обіцяні гроші

Працівникам очисних у Калуші виплатили обіцяні гроші

Сьогодні працівники очисних споруд “Карпатнафтохіму” отримали гроші, які були виділені з бюджету міста. Водночас власники підприємства на звернення людей не відреагували. Тому загалом змін на краще не видно.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Вікна.

Через складну ситуацію на очисних, пов’язану з масовим звільненням працівників, у Калуші нещодавно терміново скликали засідання комісії ТЕБ та НС, а відтак і позачергової сесії міської ради. Результатом стало виділення 2 мільйонів гривень, які мали бути спрямовані на виплату зарплат працівникам цеху. Вони

Як повідомив сьогодні директор “Калуської енергетичної компанії” Петро Шевчук, отримані з бюджету 2 млн гривень комунальне підприємство перерахувало на ТОВ “Карпатнафтохім” 9 серпня.

Керівник об’єднаної профспілкової організації нафтохімічного підприємства Олег Кушлик своєю чергою повідомив, що обіцяних 30 тис. працівникам цеху очисних споруд, причому як дев’яти людям, які повернулися до роботи, так і людям, які не звільнялися, перерахували сьогодні, 14 серпня. Таким чином було виконане рішення комісії ТЕБ та НС.

Загалом, за словами Олега Кушлика, на ТОВ “Карпатнафтохім” — біда, жодних змін на краще немає. Два тижні тому на засідання комісії ТЕБ та ЕС повідомляли, що очікують на зустріч зі співвласником підприємства, щоб з’ясувати перспективи його подальшого функціонування. Також звернення до власників направила профспілкова організація підприємства щодо вжиття заходів для виплати зарплати працівникам. Як повідомив Олег Кушлик, станом на 14 серпня реакції на своє звернення профспілкова організація не отримала.

Читайте також — “Ми протягнули 9 місяців, більше — не можемо”, — працівники очисних у Калуші прийшли до влади

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору