Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Простоїть до першого дощу”: жителі Хотіня скаржаться на неякісний ямковий ремонт | ФОТОФАКТ

КП “Калушавтодор” вчора провів ямковий ремонт на декількох вулицях житлового масиву Хотінь, а вже сьогодні жителі оцінюють роботу комунальників. Кажуть, що такого ремонту вистачить до першого проливного дощу.

Ділиться Інформатор.

Жителька мікрорайону Хотінь Наталія Фуджак опублікувала допис, де скаржиться на стан дорожнього покриття після ямкового ремонту, який вчора здійснювали працівники “Калушавтодору”:

“Добрий ранок! Хочу написати, бо дуже наболіло. Писала Найді на сторінку, навіть не читає.Лишень викладає фото, де він був і з ким зустрічався. А хочу написати про Хотінські дороги і відмивання на них грошей. Доріг як не було так і немає. Приїхали депутати, подивились. Кажуть, в 2021 році вам виділили кошти на дороги. Де вони ті кошти? Вчора приїхали ремонтувати дороги… Люди!!!! Ще такого ремонту світ не бачив! Найновітніші технології!!! Трохи полили смолою і засипали піском! Ви собі уявляєте??? Знову нам наплювали в обличчя! Мають людей взагалі за ніщо! А податки сплачуємо ми теж! І куди йдуть наші гроші? Немає в Хотіні ні доріг, ані зупинок нічого! Реакції теж нуль! Допоки буде таке хамське відношення?”

Журналісти Інформатора вирішили перевірити стан доріг у Хотіні після вчорашнього ремонту.

“Це знову будуть списані кошти. Ось це ремонт бачите? Зробіть спочатку під вулички, але по-людськи. Другий рік робіть інший кусень вулиці. По Хотіню проїдьтеся, кусочок там і кусочок там. Решта бездоріжжя. Чому то так має бути?”, — скаржиться мешканка Хотіня та показує наслідки ремонту.

 

Ямковий ремонт на вулиці Героїв Крут

Жінка бідкається, що суміш, якою засипали ями довго не простоїть. Засипаний шар, якщо прогорнувти його ногою, легко сходить, а від ремонту пройшов лише один день:

“Оце ремонт. Отакий ремонт вдома би робився? Скільки він простоїть? До першого дощу. Засипали піском. Це вчорашній ремонт. Всюди такий ремонт. Це перший дощ все змиє. Раніше обіцяли гори-доли, приєднюйтеся до міста, землі позабирали. На Хотінь наплювати. Зробити нормальний ямковий ремонт то не потрібно мільярди.” 

Ямковий ремонт на вулиці Київській

Жінка розповідає, що асфальт на цих вулицях було викладено ще за часів мера Романа Сушка. Раніше на весні вже проводився певний ремонт дороги неподалік шахти, втім користі від нього, за словами мешканців, дуже мало. Розповідають, що велике каміння, яке понасипали комунальники у будь-який момент може вистрілити з-під коліс автівки та когось поранити:

“Ось це весняний ремонт. Бачите що понасипали? Воно вже все на боці втовклося у землю. Йдеш і боїшся бо той камінь вилітає з-під машини”, — розповідає Наталія Фуджак.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору