Калуш До сайту

Долинська міська рада не підтримала рішення про щомісячне преміювання міського голови

Сьогодні, на п’ятому пленарному засіданні чергової 47-ї сесії Долинської міської ради, було розглянуто кілька важливих питань, серед яких особливу увагу привернуло питання щодо преміювання міського голови Івана Ярославовича Диріва.

Повідомляє Інформатор.

Засідання проходило у напруженій атмосфері. Під час обговорення частина депутатів повідомила про наявність конфлікту інтересів, що стало важливою складовою розгляду питання. Сім депутатів офіційно заявили про конфлікт інтересів, проте це не завадило їм взяти участь у голосуванні через невелику кількість присутніх. Один депутат повідомив, що відмовляється брати участь у цьому голосуванні. Міський голова Іван Дирів не приймав участі у засіданні, не обговорював це питання та не голосував через наявність конфлікту інтересів. Зрештою, рішення було відхилене – за преміювання міського голови проголосували лише 12 депутатів.

Після обговорення та голосування рада не підтримала рішення здійснювати щомісячне преміювання міського голови Івана Ярославовича Диріва в розмірі 100% середньомісячної заробітної плати.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08