Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Найстарішому — 80: У Брошнів-Осадській громаді проведуть конкурс на управителя 50 будинків, які не утворили ОСББ

У Брошнів-Осадській громаді жителі багатоквартирних будинків повинні були вирішити із формою управління житлом до кінця липня 2024 р. Тепер, для будинків, які цього не зробили буде проведено конкурс на обрання управителя групою будинків. Найстарішому будинку більш ніж 80 років.

Ділиться Інформатор, покликаючись на Брошнів-Осадську громаду

З рішення Брошнів-Осадської селищної ради від 13 серпня 2024 р., на сьогодні відомо про 50 багатоквартирних будинків на території Брошнів-Осадської ТГ, які не утворили власні ОСББ. Зокрема йдеться про 47 будинків у Брошневі-Осаді, 2 будинки у Брошневі та один – у Креховичах. Забудову найстарішого будинку, що не уклав таку угоду, розпочали у далекому 1941 р і зараз йому налічується більш ніж 80 років.

Брошнів-Осадська селищна рада, розглянувши протокол конкурсної комісії від 7 серпня 2024 р. 13 серпня прийняла відповідне рішення про проведення конкурсу на визначення управителів для 50 багатоквартирних будинків у Брошневі, Брошневі-Осаді та Креховичах. Конкурс проводять “з метою належного утримання, ефективної та безпечної експлуатації спільного майна житлових будинків на території Брошнів-Осадської територіальної громади, в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку та співвласниками не прийнято рішення про форму управління багатоквартирним будинком”

Додамо, що необхідність проведення відповідного конкурсу було прийнято на попередній сесії Брошнів-Осадської селищної ради. Як зазначають у Брошнів-Осадські селищній раді, конкурс проводиться

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору