Калуш До сайту

Зняти квартиру в Калуші просто – головне знати де шукати

Хто хоч раз шукав квартиру, щоб орендувати, той добре знає на скільки це не просте завдання. В даній статті ми спробуємо дещо спростити вам пошук та прояснити ситуацію на ринку оренди нерухомості в Калуші.

Отже, якщо вас цікавить оренда житла у Калуші, то найбільшу кількість пропозицій можна знайти на сайті “Вітрина оголошень”, тому і зробимо огляд що там доступно. Станом на 14 серпня у Калуші розміщене 51 оголошення про оренду квартир та будинків:

Зручніше буде зорієнтуватися у співвідношенні варіантів оренди житла за допомою наступної діаграми:

Варто відмітити, що в середньому не більше 10% (4-5 шт) від загальної кількості – це пропозиції від посередників. А переважна більшість оголошень про оренду квартир та іншого житла в Калуші розміщені від власників, що надає неабияку вигоду орендарям, оскільки не потрібно платити за послуги рієлторів.

Стосовно вартості оренди, то в Калуші склалася наступна ситуація. Двокімнатні квартири здають в середньому за 5000-6000 тисяч гривень на місяць. Найдешевший варіант 2500, а найдорожчий – 8000 грн. Однокімнатні квартири можна зняти трохи дешевше, за 4500-5000 тисяч грн. Хоча і тут є варіанти вартість яких доходить до 6500 а то й 8000 грн. Доступні трикімнатні квартири обійдуться близько 6500 грн. Кімнати на підселення та в гуртожитку стартують від 1500 і до 2500 грн. А найдорожче житло у Калуші, яке пропонується в оренду – 4-кімнатна квартира за 13500 грн.

Не буде зайвим коротко пройтися по оренді інших видів нерухомості. Зокрема, в Калуші можна орендувати 19 об’єктів комерційної нерухомості, серед яких магазини, офіси, виробничі та складські приміщення. Земельні ділянки також здаються в довгострокову оренду – 5 пропозицій. Ще один вид нерухомості, який, до речі, можна розглядати при пошуку квартири, це гаражі – на момент написання статті доступно 3 варіанти.

Ну що ж, тепер ви знаєте де можна знайти в Калуші квартиру чи іншу нерухомість в оренду. До того ж, ви добре проінформовані про доступні пропозиції та їх вартість.Тому не баріться, і вперед на пошуки! Адже найкращі варіанти швидко розбирають, як гарячі пиріжки.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com