Калуш До сайту

СК “Покуття” Коломия — ФК “Гарда” Калуш | АНОНС 1 ТУРУ ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ

Великий футбол повертається на Франківщину. 18 серпня 2024 р. офіційно розпочинається новий футбольний сезон у чемпіонаті Івано-Франківської області. ФК “Гарда” із Калуша розпочинатиме новий вояж на виїзді у Коломиї.

Ділиться Інформатор.

Футбольний поєдинок 1 туру Чемпіонату області між СК “Покуття” (Коломия) та ФК “Гарда” (Калуш) відбудеться 18 серпня на полі суперника — у Коломиї. Згідно розкладу офіційний змагань, базовим часом початку матчу визначено 16:00

Статистика протистояння команд

У минулому сезоні калушани та коломияни двічі зустрічали на полі. Однак, їх протистояння не було результативним, адже обидва матчі завершилися безгольовою нічиєю — 0:0:

Очікування від матчу

Сезон тільки стартує. Передбачити щось важко. Калуська “Гарда” провела зміни у тренерському штабі. На чолі команди став Андрій Драган.  Головний тренер команди проводить інтенсивну передсезонну підготовку. До команди зокрема долучилися 10 абітних новачків, які на тренуваннях вже доводять, що гідні того, щоб грати у стартовому складі калуської “Гарди”. Основна увага приділяється налагодженню командної взаємодії, адаптації новачків у колективі та відпрацювання стандартних положень.

МФК “Покуття” із Коломиї здійснив ребрендинг — клуб отримав нову емблему та назву. Відтепер це вже не МФК “Покуття”, а  СК “Покуття”. На тренерському містку залишився Любомир Корнута.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08