Калуш До сайту

Нова ініціатива: підтримка годування грудьми у публічних місцях

Розпочалась нова ініціатива, спрямована на забезпечення комфорту матерям, які годують немовлят грудьми в будь-яких публічних місцях.

Інформатор ділиться, посилаючись на Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА.

Громадська організація “Генерація матерів Лада” спільно з Міністерством охорони здоров’я України, Центром громадського здоров’я України та Дитячим фондом ООН (UNICEF Ukraine) запровадили спеціальний знак, який тепер розміщується у державних установах та громадських місцях.

До ініціативи вже приєдналися Міністерство економіки України, Міністерство фінансів України, Міністерство освіти і науки України, Kyiv School of Economics, Київський залізничний вокзал Укрзалізниця, а також численні кав’ярні та ресторани.

Міністерство охорони здоров’я Івано-Франківської області та інші організації активно працюють над тим, щоб забезпечити підтримку матерям, які годують грудьми, та створити комфортні умови для цього в будь-якому публічному місці.

Які у вас думки про цю ініціативу? Чи потрібно створювати спеціально відведені місця для годування грудьми, чи мамам слід мати можливість годувати дитину будь-де? Як ви ставитесь до етичності такого підходу? Поділіться своїми думками та пропозиціями!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08