Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуська ЦРЛ оголосила тендер на закупівлю послуг з ремонту та технічного обслуговування

Калуська центральна районна лікарня оголосила тендер на закупівлю послуг з ремонту системи охолодження МРТ. Бюджет тендеру складає 4 617 000,00 гривень.

Ділиться Інформатор.

15 серпня Калуська центральна районна лікарня оголосила тендер на закупівлю послуг з ремонту та технічного обслуговування системи охолодження магнітно-резонансного томографа PHILIPS ACHIEVA 1.5Т через платформу Prozorro. Загальний бюджет тендеру становить 4 617 000,00 гривень. Останній день подання тендерних пропозицій та проведення електронного аукціону призначено на 23 серпня. Завершення надання послуг має бути до 31.12.2024.

Умови надання послуг включають кілька важливих аспектів. По-перше, рідкий гелій, який буде використовуватися, має відповідати високим стандартам якості і підтверджувати це відповідним сертифікатом. Гелій постачається у спеціальних посудинах Дьюара об’ємом 250 літрів або 500 літрів, в залежності від технічних вимог замовника. Кількість гелію в кожній посудині підтверджується ваговим талоном, виданим на день доставки.

Для заправки магнітно-резонансного томографа використовується стиснений гелій чистотою 99,99%, що постачається у газових балонах. Ремонт холодної голови томографа проводиться з використанням оригінального обладнання компанії Sumitomo (SHI) Cryogenics of America, Inc.

Новий дисплейсер, який буде встановлений під час ремонту, має бути сумісним з моделлю МРТ PHILIPS ACHIEVA 1.5Т і постачатися в непошкодженій вакуумній упаковці. Після завершення робіт відпрацьований дисплейсер потрібно повернути компанії Sumitomo. Крім того, новий гелієвий кріокомпресор також повинен бути сумісним із МРТ PHILIPS ACHIEVA 1.5Т, і це має бути компресор HC-8E від компанії Sumitomo (SHI) Cryogenics of America, Inc.Нагадуємо, що раніше калуська ЦРЛ уклала договір на капітальний ремонт лабораторії за майже 800 тисяч гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору