Калуш До сайту

Розпочалася перевірка закладів освіти Калуської громади

19 серпня 2024 року комісія розпочала перевірку закладів освіти Калуської громади з метою оцінки їх підготовки до нового навчального року. Перевірка триватиме чотири дні.

Інформатор ділиться, посилаючись на Калуську міську раду.

Сьогодні комісія, до складу якої увійшли представники управління освіти, Держспоживслужби, поліції, Державної служби надзвичайних ситуацій, міських управлінь будівництва та розвитку інфраструктури, розпочала об’їзд освітніх установ. Комісію очолює заступниця міського голови Надія Гуш.

Начальниця управління освіти Калуської міської ради Ірина Люклян зазначила, що цього року згідно з розпорядженням міського голови створено дві комісії. Одна з них перевіряє загальний стан готовності закладів до навчального року, а інша зосереджена на забезпеченні безпеки навчального процесу, включаючи наявність укриттів, сховищ та безпекових просторів. Ірина Люклян також відзначила, що сьогодні було оглянуто 10 освітніх закладів, які підготувалися до нового навчального року досить потужно. Незважаючи на складну фінансову ситуацію, у закладах були проведені ремонти, здійснені необхідні закупівлі, а укриття і безпечні простори були приведені до кращого стану.

Комісія виявила деякі незначні недоліки, проте адміністраціям закладів надано два тижні для їх усунення. Ірина Люклян висловила впевненість, що до початку навчального року всі зауваження будуть враховані. Вона додала, що за три дні планується оглянути ще близько 30 закладів освіти, і з того, що було побачено сьогодні, рівень підготовки є задовільним. Окремо вона відзначила, що харчоблоки садків знаходяться в дуже хорошому стані, а пральня в ЗДО “Червона шапочка” вразила своєю чистотою.

За результатами перевірки будуть складені акти, і заклади освіти приступлять до навчання.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08