Калуш До сайту

Три ліцеї Калущини отримають гроші на ремонт їдалень

Сумарно на ці заклади освіти буде спрямовано понад 13 мільйонів гривень. Це — близько третини суми, яку загалом має отримати область.

Пише Інформатор.

Як повідомила голова ОВА Світлана Онищук, загалом з державного бюджету виділено на відновлення та модернізацію харчоблоків 1,5 мільярда гривень. За ці кошти в Україні оновлять та модернізують 159 шкільних їдалень.

“Зокрема, буде змога закупити сучасне обладнання й оновити приміщення відповідно до вимог. Якісне харчування дітей – передусім запорука їхнього здоров’я. Тож крок за кроком йдемо до якісних змін”, — проінформувала вона.

Івано-Франківщина загалом отримає понад 38 мільйонів гривень державної субвенції. Як ідеться в додатку до розпорядження Кабінету Міністрів України №763-р “Про розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання обладнання, створення та модернізацію (проведення реконструкції та капітального ремонту) їдалень (харчоблоків) закладів загальної середньої освіти у 2024 році”, на державні кошти очікують три заклади освіти Калущини:

Решту коштів буде спрямовано на модернізацію ідалень у Коломийській та Надвірнянській громадах.

Раніше ми писали, що калуський ліцей виграв 50 тисяч гривень і встановлює дитячий майданчик.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08