Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В Україні — загальнонаціональна хвилина мовчання. Згадуємо Володимира Павлика

Згадуємо Володимира Павлика

Поіменно згадуємо всіх захисників із Калущини, життя яких обірвала війна. Їхні імена мають бути навіки закарбовані в пам’яті нашого нескореного народу.

Разом із Інформатором згадайте сьогодні про Володимира Павлика — воїна 103-ї окремої бригади територіальної оборони Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Володимир Павлик народився 15 квітня 1976 року в Калуші, мав брата та сестру. Навчався у місцевій школі №10. Потім здобув професійно-технічну освіту, а відтак закінчив Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника за спеціальністю “Психологія”.

Проходив військову службу у лавах ракетних військ в Одеській області, отримав звання старшого сержанта.

У мирний час працював у Калуші — на підприємстві “Таркетт Вінісін”. 

Коли у 2014 році почались бойові дії в зоні АТО/ООС, Володимир Павлик став на захист суверенітету України та виконував бойові завдання до 2018 року. Воював у складі 182-го окремого батальйону матеріального забезпечення.

Після повернення до цивільного життя чоловік увесь свій час приділяв двом улюбленим синам, будував дім та присвячував себе садівництву і створенню домашнього затишку. Був талановитим автомеханіком і зварювальником. Ніколи не відмовляв в допомозі.

Знову піти на фронт вирішив у перший же день повномасштабного вторгнення російських окупантів. Боронив територіальну цілісність та незалежність держави у складі 103-ї окремої бригади територіальної оборони Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Боровся із російськими окупантами на території Донецької та Харківської областей.

Загинув 5 серпня 2023 року. Похований у Львові.

Памʼятаймо, яку ціну заплатили за наше майбутнє Герої-земляки. Світла пам’ять!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору