Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуш провів в останню путь Героя Тимура Тичковського

Вчора, 20 серпня, мешканці Калуша попрощалися з 42-річним захисником України Тимуром Тичковським.

Інформатор ділиться, посилаючись на Калуську міську раду.

Рідні, друзі, побратими та мешканці міста зібралися, щоб віддати останню шану захиснику, який віддав своє життя за вільне майбутнє України. Він був не лише хоробрим воїном, але й люблячим батьком, сином, чоловіком, та надійним побратимом. Його ім’я назавжди залишиться в історії героїчної боротьби українського народу.

Тимур Тичковський народився у Калуші та навчався у ЗОШ №6. Рано втративши батька, він змушений був швидко подорослішати та стати опорою для своєї родини. Згодом він служив у Збройних Силах України, а після завершення служби створив сім’ю, в якій народилися син Олександр та дочка Анна.

З початком антитерористичної операції у 2014 році Тимур брав активну участь у бойових діях, а після повномасштабного вторгнення Росії вже 25 лютого 2022 року знову став на захист Батьківщини. Вірний військовій присязі, він служив старшим розвідником у розвідувальному підрозділі однієї з військових частин. На жаль, 16 серпня 2024 року Тимур Тичковський загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Тимур Тичковський похований на Алеї Слави міського кладовища у Калуші.

Світла пам’ять і слава Герою!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору