Калуш До сайту

Уперше за багато років у Долині не відзначать загиблих Героїв?

Вдруге за тиждень депутати не змогли зібратися на сесію. Одним із питань порядку денного, яке так і не затвердили, було про відзнаки захисникам до Дня Незалежності та Дня міста. 

На цьому акцентував міський голова Іван Дирів, пише Інформатор.

Сьогодні на засідання прийшло 17 депутатів, а для початку роботи потрібно 18. Близько пів години чекали на інших представників депутатського корпусу. Зрештою очільник громади сповістив:

“У нас немає кворуму для продовження сесії. Дуже сумно, що ми не зможемо проголосувати, принаймні, за відзнаки нашим Героям. Буде в нас початок такий в історії міста і громади, що депутати не зібралися і до Дня Незалежності, до Дня міста й урочистої сесії не змогли проголосувати. Будемо голосувати в наступні місяці. Всім дякую, хто прийшов”.

Два дні тому була схожа ситуація: у залі було 13 депутатів.

Зазначимо, що на 23 серпня у Долині запланована урочиста сесія. Її проводять щорічно з нагоди Дня прапора та Дня Незалежності. До того ж місто у ці дні відзначає свій День народження. Під час цієї сесії планували вручати відзнаки “За заслуги перед Долинською громадою” та інші нагороди загиблим Героям. Щоб це відбулося, потрібно відповідне рішення міської ради.

Читайте також — Етнопоказ, дитяче свято і багато спорту | Програма відзначення Дня міста у Долині

Нагадаємо, раніше ми писали, як відзначатимуть День Незалежності у Калуші.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08