Інформатор Калуш

ГРОШІ

В Калуському ВПУ №7 планують встановити гібридну сонячну електростанцію: оголошено тендер на закупівлю

У Вищому професійному училищі №7 міста Калуш оголошено тендер на закупівлю та встановлення 24 сонячних панелей, гібридного інвертора, акумулятора, лічильника енергії та кріплень для гібридної сонячної електростанції, загальна вартість якого складає 428 800,00 грн.

Ділиться Інформатор.

Оголошення про тендер було розміщене на сайті Prozorro 19 серпня 2024 року. Заявки на участь у тендері можна подавати до 24 серпня 2024 року, а електронний аукціон заплановано на 27 серпня 2024 року.

Важливо зазначити, що строк поставки товарів, виконання робіт та надання послуг визначений до 31 грудня 2024 року. Це дозволить забезпечити завершення всіх етапів реалізації проекту в установлені строки.

Тендер передбачає закупівлю 24 сонячних панелей фірми Longi Solar або їх еквівалентів, кожна з потужністю 585 Вт. Крім того, необхідно постачання гібридного інвертора фірми Deye або аналогічного обладнання з потужністю не менше 10 кВт. Для ефективного зберігання енергії буде закуплено акумулятор фірми DEYE або подібний, з номінальною напругою 51,2V, виготовлений з металу LiFePo4 і здатний витримувати не менше 6000 циклів заряду та розряду. У тендер також входять лічильник енергії та кріплення для сонячної станції на наземній конструкції.

Процедура тендеру проводиться Комунальним підприємством Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору