Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

За тиждень інспектори склали 7 приписів про порушення правил благоустрою у Калуші

Протягом минулого тижня сектор інспекторів із благоустрою відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради провів обстеження території міста, перевіряючи дотримання правил благоустрою.

Інформатор ділиться, посилаючись на Калуську міську раду.

У звичному режимі було здійснено моніторинг суб’єктів господарювання, виявлено ряд порушень, а також проведено профілактично-роз’яснювальну роботу як з фізичними, так і з юридичними особами.

За цей період інспектори склали 7 приписів та 1 протокол. Серед приписів: один стосувався КП “Калуська енергетична компанія”, один — Калуського ліцею №2, один — КП “Міськсвітло”, один — філії АТ “Прикарпаттяобленерго “Західна”, один — фізичної особи-підприємця за непокіс трави біля закладу торгівлі, та два — на КП “Калушавтодор”.

Протокол був складений на фізичну особу-підприємця за самовільне встановлення тимчасової споруди для підприємницької діяльності без відповідних дозволів.Окрім того, спільно з старостою села Боднарів було розглянуто звернення місцевої мешканки, взято участь у комісії з благоустрою та підготовлено документи для демонтажу тимчасової споруди на прибудинковій території ОСББ «Незалежність-Калуш». Ці документи були передані до комісії з демонтажу тимчасових споруд та малих архітектурних форм Калуської міської територіальної громади.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору