Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смертельна ДТП у Калуші: поліція розшукує свідків

 Калуші 21 серпня о 21:40 сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком, під час якої водій наїхав на пішохода.

Інформатор ділиться, посилаючись на поліцію Івано-Франківської області.

Як повідомляє поліція Івано-Франківської області, 36-річний водій автомобіля “Ауді А6”, мешканець Калуської громади, рухаючись у правій смузі, здійснив наїзд на пішохода. Потерпілий, одягнений у чорний одяг, перебував на смузі руху автомобіля. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Наразі поліція встановлює особу загиблого. За попередніми даними, загиблому близько 45 років. Він був одягнений у чорну куртку та штани, синю футболку, коричневе взуття та темно-синю кепку.

Поліція звертається до громадян з проханням надати будь-яку інформацію, яка може допомогти у встановленні особи загиблого, за телефонами: 067-344-40-33 або на лінію “102”.

У зв’язку з цією подією розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, що керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Поліція Івано-Франківської області закликає водіїв суворо дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними за кермом, зберігати безпечну швидкість і дистанцію, уникати ризикованих маневрів та користуватися пасками безпеки. Також звертається до пішоходів з проханням носити світлоповертаючі елементи на одязі, щоб убезпечити себе на дорозі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору