Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Спартакіада серед ветеранів до Дня Державного Прапора України у Калуші

У Калуші, в рамках святкування Дня Державного Прапора України та 33-ї річниці Незалежності нашої держави, 23 серпня відбулася спартакіада, присвячена мужнім воїнам Збройних Сил України.

Інформатор ділиться, посилаючись на Калуську міську раду.

Захід зібрав ветеранів бойових дій з Калуша та Брошнева-Осади, які змагалися у міні-футболі та настільному тенісі. Перед початком змагань учасників тепло привітали представники місцевої влади: міський голова Андрій Найда, заступниця міського голови Надія Гуш, секретар міської ради Віктор Гільтайчук та керуючий справами виконавчого комітету Олег Савка.Спортивні баталії розпочалися на спортивному майданчику ліцею №1, де відбувся міні-футбольний матч. Господарі зуміли відзначитися п’ятьма чудовими голами, але допустили шість у власні ворота. У результаті запеклої боротьби перемогу в матчі здобула команда з Брошнів-Осадської територіальної громади. Це вже вдруге поспіль брошнівські ветерани перемагають у футбольному поєдинку своїх калуських колег, адже півтора місяця тому вони вже змагалися в Брошневі-Осаді.

У настільному тенісі гості також виявилися вправнішими — перше місце здобув Юрій Гладенький. З-поміж калушан участь у змаганнях брали Василь Терлецький та Андрій Пострильоний.Переможців та призерів спартакіади було відзначено медалями та грамотами. Організатором заходу виступило управління молоді та спорту Калуської міської ради, яке проявило ініціативу та забезпечило високий рівень проведення спортивного свята.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору