Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Урочисте вшанування Дня Незалежності України покладанням квітів | ФОТОРЕПОРТАЖ

З нагоди Дня Незалежності України, в атмосфері глибокої поваги та єдності, відбулося урочисте покладання квітів до Каменю Незалежності. Ця подія стала символом єднання нації в шануванні героїчного подвигу тих, хто віддав своє життя за свободу та суверенітет нашої держави.

Ділиться Інформатор.

Представники влади, серед яких очільник громади Андрій Найда разом із заступниками, військові, ветеран УПА, мешканці та гості міста, яких об’єднує любов до України, зібралися, щоб віддати шану тим, хто віддав життя за свободу нашої держави або бореться за неї зараз.

Церемонія розпочалася хвилиною молитовної тиші, під час якої всі присутні схилили голови в пам’ять про Героїв, які віддали своє життя за Україну. Після цього пролунав Державний Гімн України, що наповнив серця гордістю за рідну землю. Виступи та вірші, присвячені силі й незламності українського народу, додали заходу урочистого настрою.

Завершилася церемонія покладанням квітів до каменю Незалежності, який став символом мужності та прагнення до свободи нашої нації.

33 роки незалежності — здобуті через великі жертви. Подвиг наших Захисників буде вічно жити в пам’яті народу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору