Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Стрітбол, волейбол, футбол та легкоатлетичний забіг: як Долина відсвяткувала День Незалежності України

У Долині на День Незалежності було заплановано низку цікавих, пізнавальних та активних заходів. Активну участь приймали молодь та старше покоління

Ділиться Інформатор.

Зранку для юнаків Долинської громади організували турнір із волейболу, за словами міського голови Івана Диріва, у оновленому спортивному залі Долинської ДЮСШ. Перемогу у турнірі отримала команда “Вигода”, другими фінішувала юна команда Долинської ДЮСШ, а бронзу завоювали “Уніплит”.

Пізніше на площі біля міського будинку культури пройшов турнір із стрітболу, за результатами якого тріумф святкувала команда “Малесенькі долоньки”, а кращим гравцем визнано Назара Путька. Друге та третє місце зайняли – “Болехів” та “Легенди Карпат” відповідно.

Та на цьому заходи до Дня Незалежності в Долині не завершилися. Було проведено традиційний забіг на 21 км із урочища Шандра до міського будинку культури.

“Найстаршим учасником забігу став символ і приклад для наслідування долинських легкоатлетів 65-річний Ярослав Рудяк“, – розповів Іван Дирів

Для усіх фанатів та вболівальників футболу у Долинській громаді пройшов турнір із даного виду спорту серед дитячих команд. Він проходили на майданчику із штучним покриттям біля ліцею “Інтелект”.

Переможцями стали “Zeus Pro”, які у фіналі здолали Болехівську ДЮСШ. Бронзовим призером стала команда з Великої Турʼї “Леви”.

Кращим гравцем визнано Дмитра Бабінця, а кращим воротарем турніру — Валентина Бойківа.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору