Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші в парку відбувся дитячий патріотичний захід | ФОТОРЕПОРТАЖ

25 серпня в парку культури та відпочинку імені Івана Франка в Калуші до Дня Незалежності України працівники філії для дітей та філії для юнацтва КЗ “Централізована бібліотечна система” організували для малечі майстер-класи та гру на місцевості під назвою “Ми діти свого народу”.

Інформатор ділиться.

Зранку в парку зібралися десятки дітей разом із батьками, щоб взяти участь у заходах, що підкреслювали їхню любов до України.

Під затишною альтанкою парку діти з натхненням розповідали вірші, присвячені Україні, вкладаючи у кожен рядок свою гордість за рідну землю. Після цього юні художники вирушили на майданчик, де на асфальті з’явилися яскраві малюнки. Крейдою вони створювали прапори, калинові гілки та інші патріотичні символи, оживляючи простір теплими кольорами й щирими емоціями.

Подія продовжилася майстер-класами та грою на місцевості під назвою «Ми діти свого народу», під час яких діти виготовляли патріотичні сувеніри. Ці активності об’єднали учасників, давши їм можливість проявити свою креативність і навички. Кожен учасник отримав подарунок – набори фарб, олівців та фломастерів. Діти раділи, а їхні батьки із задоволенням спостерігали за тим, як їхні малюки поринають у творчу атмосферу та вивчають важливі цінності.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору