Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В Калуші відбувся показ картин учасниць проєкту “Малюю серцем” | ФОТОРЕПОРТАЖ

Сьогодні у виставковій залі Калуша відбулося урочисте відкриття виставки картин, створених учасницями проєкту “Малюю серцем”. Проєкт, що розпочався 20 квітня, передбачав проведення п’яти майстер-класів для 37 учасниць, серед яких були дружини, матері та діти Героїв.

Інформатор ділиться.

На виставці представлені 45 унікальних робіт, кожна з яких відображає особисті спогади та патріотичні почуття авторів. Важливу роль у реалізації проєкту відіграли талановиті художниці Лілія Бучак, Вікторія Гречко та Ольга Чолінська.

Відзначено також організаторів проєкту: Леся Піцик, начальниця відділу культури, громадська організація “Сім’я Героя Калуша” під керівництвом Ірини Кушлик та комунальний заклад “Музейно-виставковий центр Калуської міської ради”, директор Олег Відливаний. Подяки від міського голови Андрія Найди були вручено за значний внесок у реалізацію проєкту.

Музичний супровід виставки включав чуттєві твори у виконанні сімейного дуету Наталії та Олександра Левінських, а також Романа Небиловича.

Леся Піцик зазначила, що проєкт надав учасницям можливість покращити свій емоційний стан і відновити внутрішні сили через мистецтво. За словами Піцик, малювання допомагає покращити настрій і зменшити негативні емоції.

Інформатор також сфотографував роботи, але для повного враження і відчуття атмосфери творчості та підтримки рекомендується відвідати виставку особисто.

Виставка відкрита для огляду протягом місяця за адресою вул. Дзвонарська, 5.

  

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору