Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Букет троянд – різні стилі, різні рішення

Букет троянд – різні стилі, різні рішення

Виявляється у флористиці теж існує поняття стиль. Тобто букети та квіткові композиції можуть створюватися у різних стилістичних концепціях. І якщо і є більш універсальна рослина, яка ідеально підійде і для класичного букету, і для композиції в стилі «кантрі» – то це троянда.

букет троянд

Кожен букет троянд – це шедевр. І справа навіть не у майстерності флористів УкраФлора, хоча, безперечно, вона висока. Але сама Природа потурбувалася про красу троянди, про ї розкішність, вишуканість і елегантність. Також зустрічаються троянди «прості», «романтичні», та «епатажні». Тому і букети з них можуть відрізнятися не тільки за кольорами та формами, але і за стилістикою.

Трояндовий монохром чи ансамбль рослин?

Букет троянд може бути створений з квітів одного сорту та кольору. В такому випадку флористи підбирають квітку до квітки і вони, наче красуні з кабаре Мулен Руж, мають однаковий зріст, форму, колір та навіть аромат. Такі букети виглядають дуже елегантно, розкішно та вишукано. І не має значення це квіти білого чи червоного кольору, жовтого чи помаранчевого. Кілька однакових троянд в єдиній кольорові гамі – це завжди безпрограшно.

Для тих хто любить експерименти, флористи пропонують композиції, де поєднані кілька сортів троянд. В такому випадку рослини можуть відрізнятися за формами та кольором. Головне завдання флориста підібрати всі екземпляри так, щоб в результаті ви насолоджувалися гармонійним ансамблем.

Але троянди вони не тільки бездоганно красиві, вони ще і прекрасно комбінуються з іншими рослинами, причому ці комбінації можуть вражати своєю оригінальністю.

Спробуйте доповнити елегантність троянд польовими квітами (ромашками чи колоссям пшениці). Ви будете вражені результатом.

З трояндами, як стверджують флористи, немає жодних проблем, бо вони актуальні для букету як на день народження, так і на весілля, як на ювілей колезі, так і для освідчення в коханні. Головне – визначитися з кольором. Якщо мова про кохання – то червоний. Треба зробити акцент на повагу – бордовий. Друзям, рідним, знайомими ідеально підійдуть квіти в рожевій палітрі. Колеги також будуть в захваті від помаранчевих троянд. Ну а якщо хочете вразити, то обирайте «екзотику», а точніше троянди фісташкового кольору, синього чи чорного.

Щодо пакування, тут також безліч варіантів, тому що для букету з троянд підійде:

  • Просто стрічка;
  • Целофан;
  • Крафтовий папір;
  • Коробки;
  • Кошики.

букет рожевих троянд

Не дивно, що саме троянди обирають частіше, коли треба підібрати красивий букет. І флористи UkraFlora повністю підтримують цей вибір, бо троянда – то королева квітів, яка зачаровує своєю красою та вишуканістю і дивує своїм різноманіттям. Не кажучи вже про аромат, який переносить нас у світ краси та розкоші.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору