Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Патрулювання міста та оперативні дії: що відбулося у Калуші за минулий тиждень

Протягом минулого тижня в Калуші активно велися заходи з забезпечення громадського порядку та оперативне реагування на надзвичайні ситуації. Відзначено важливі інциденти, що потребували швидкого втручання як поліції, так і рятувальників. Далі — докладніше про те, як втілювалася охорона порядку та що сталося за останні дні.

Інформатор ділиться, посилаючись на Калуську міську раду.

З 9 серпня працівники сектору з охорони громадського порядку відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій активно забезпечували громадський порядок під час святкових заходів до Дня Державного прапора України та 33-ої річниці Незалежності України. В рамках патрулювання вулиць міста виявлено та припинено 17 випадків стихійної торгівлі та 7 фактів розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях. Зокрема, на вулиці Хіміків було виявлено чоловіка у стані алкогольного сп’яніння, якому була запропонована допомога, але він відмовився та залишив місце. Також були припинені випадки розпивання спиртних напоїв біля магазину на вулиці Малицької та адміністративної будівлі на вулиці Героїв України, 9а.

 А протягом 24-25 серпня на лінію 102 надійшло 44 повідомлення від мешканців громади. Зокрема, зафіксовано 2 випадки тілесних ушкоджень. Поліція притягнула до адміністративної відповідальності 16 осіб, серед яких 2 за вчинення домашнього насильства, 1 за дорожньо-транспортну пригоду та 1 за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Водночас, рятувальники Калуського РУ ГУ ДСНС опрацювали кілька викликів. 24 серпня о 11:36 було ліквідовано гніздо шершнів на горищі житлового будинку. 25 серпня о 15:51 рятувальники боролися з пожежею сухої трави на площі 200 м². Того ж дня о 15:64 рятувальники перевіряли повідомлення про собаку, що впала у підвал житлового будинку, але тварину не знайшли. О 20:37 рятувальники витягли травмовану собаку з рівчака біля дороги і транспортували її для подальшого лікування.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору