Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Стали відомі місце та час проведення патріотичного забігу в Калуші

Патріотичний забіг

У Калуші міська рада оголосила деталі легкоатлетичного забігу “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”. Захід, приурочений до Дня пам’яті загиблих воїнів України, відбудеться в суботу, 31 серпня 2024 року.

Інформатор ділиться, посилаючись на Калуську міську раду.

Забіг воїнів

Збір учасників цьогорічного заходу заплановано на 08:30 на Алеї Слави.

Учасників просять прийти у спортивній формі, зокрема в білій футболці.

З 08:30 до 08:50 відбудеться реєстрація та отримання нагрудних номерів.

О 09:00 вшанують пам’ять загиблих воїнів Всеукраїнською хвилиною мовчання, після чого розпочнеться урочисте відкриття змагань, яке триватиме до 09:20.

Старт забігу запланований на 09:30 з провулку Шкільного. Участь можуть брати любителі легкоатлетичного бігу віком від 12 років і старші.

Нагадаємо, що акція була започаткована шість років тому батьком загиблого воїна АТО Олексія Дурмасенка. До патріотичного забігу, присвяченого Дню пам’яті Захисників України, одразу приєдналися численні громади як в Україні, так і за її межами. Традиційний захід став чудовою нагодою підтримати воїнів, які боронять нашу країну, підняти патріотичний дух та вшанувати пам’ять полеглих Героїв.

Минулого року, як пише Інформатор, до забігу в Калуші долучилося 200 учасників, серед яких були професійні спортсмени, родичі загиблих Героїв, юні вихованці спортивної школи та клубів, депутати та інші охочі. Дистанція забігу становила 2,675 км і не носила змагального характеру.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору