Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Громадська організація запрошує на арттерапію для військових

Арттерапія Військові

ГО “Чисті серця Калуш” організовує арттерапевтичну зустріч для людей з військовим досвідом, присвячену пам’яті захисників України, що загинули за незалежність нашої держави.

Інформатор ділиться, посилаючись на ГО “Чисті серця Калуш“.

29 серпня 2024 року в приміщенні ГО “Чисті серця Калуш” відбудеться арттерапевтична зустріч для людей з військовим досвідом.

Зустріч відбудеться з 16:00 до 18:00, на другому поверсі приміщення ГО “Чисті серця Калуш”. Вхід вільний, але для участі необхідно зареєструватися заздалегідь, щоб організатори могли підготувати всі необхідні матеріали. Реєстрація доступна за посиланням.

Арттерапія

Цей захід присвячений пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність і суверенітет нашої держави. Символом зустрічі стане квітка соняшника, адже саме на полях, де дозріли ці рослини, 29 серпня 2014 року розгорталися трагічні події війни на сході України. Соняшник тепер символізує стійкість, витривалість та надію на краще майбутнє.

Учасники заходу матимуть можливість намалювати цей символ надії та сили, незалежно від рівня своїх художніх здібностей.

Пам’ятайте, що малювання — це не про ідеальність, а про самовираження. Спеціаліст допоможе вам створити вашу унікальну квітку — символ відродження та надії. Це буде час для самовираження, тиші та спокою, де кожен зможе знайти підтримку та відчути теплу атмосферу“, — пишуть на сторінці анонсу події.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору