Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуський репер “YAMAMOTO” випустив мотиваційну пісню під назвою “Галілео Галілей”

Після композиції “Меланхолія” до нас повертається калуський репер “YAMAMOTO” з піснею під назвою “Галілео Галілей”. 

Ділиться Інформатор.

У своїй новій роботі YAMAMOTO порівнює себе із Галілео Галілеєм – відомим вченим, чиї відкриття часто викликали осуд та неприйняття суспільством. Автор наголошує на важливості рішучості та впевненості у своєму шляху, навіть якщо це означає йти проти загальноприйнятих норм:

Бо в мене не так, як у людей. Галілео Галілей
Відкидатиму всі “але”, як Галілео Галілей
Пахатиму в ніч, пахатиму в день, як Галілео Галілей
Щоб в старості ловити дзен, як Галілео Галілей

Як коментує сам артист:

“Кожен новий день все, що відбувається навколо тебе, – це наслідок твоїх дій і людей, які тебе оточують. Ти сам обираєш алгоритм поставлених задач і пишеш власну історію. Сам вирішуєш: плавати в обраному ремеслі поверхнево, як аматор, чи бути сфокусованим фанатиком тієї ніші, яку ти обрав. І неважливо, що саме це – музика, медицина, акторська діяльність, точні математичні науки чи спорт. Важливо, щоб кожен новий день ти робив те, що любиш, і любив те, що робиш.”

Трек на стрімінгових майданчиках тут.

Обкладинка треку “Галілео Галілей”

Робота над треком відбулась на Івано-Франківській студії звукозапису “Nice Recording Studio”. За музичну складову відповідав калушанин “Notnow Tunes” музикант, бітмейкер та музичний продюсер. Бек-вокал у виконанні Ярини Боринець учасниці гурту “SaltFalls” з міста Калуш. Над звуком працювали Павло Пластуняк, більш відомий як “Kreker Prod.” та “Notnow Tunes”. 

Також у композиції можна почути фрагменти пісні “Вассап” у виконанні гурту “Ціна Ритму”, який вже став класикою українського хіп-хопу. Реліз відбувся на Івано-Франківському лейблі “FlowMaster”.

 

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору