Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші починають навчати пілотів FPV-дронів: як потрапити на курс

FPV двіж калуш

Дрони у сучасному світі давно вже вийшли за рамки звичайних польотів, щоб глянути на місцевість. В умовах війни вони стали надійними помічниками розвідки, піхоти та навіть більше – окремими бойовими одиницями. Адже за один бойовий виліт ця “пташка” може пошкодити і навіть знищити ворожу техніку.

Ділиться Інформатор.

Щоб стати справжнім FPV-пілотом, насамперед, слід вивчити будову “пташки”, а опісля звикнути до її швидкості, маневреності та габаритів. Цього й навчають під час теоретичної складової двотижневого курсу. Підсумковий другий тиждень присвячують розвитку практичних навичок польоту на дроні. Як приборкати цю техніку та стати пілотом FPV-дронів, дивіться у матеріалі Інформатора:

У Калуші нещодавно розробили відповідний майданчик, де можна навчитися основам FPV-пілотування. Один із засновників школи операторів БПЛА “FPV Двіж Калуш” Тарас Петрів розповідає, що такий досвід перейняли в Івано-Франківська. Тож, тепер втілюють даний проєкт у Калуші, щоб місцеве населення та жителі району могли отримати важливу і потрібну у наш час навичку. І це — не лише у військовому плані, як багато хто може думати. Отримані під час навчання навички можна використовувати також в аграрному секторі чи просто як хобі.

Практичні заняття відбуваються у спеціальному ангарі з перешкодами. Це — найважливіша стадія навчання, проте, і найзахопливіша. Пілоти вчаться здійснювати зліт, посадку, проліт в отвори та долання перешкод:

“Для того, щоб оператор FPV злетів, потрібен дрон-квадрокоптер. Батарею слід міцно закріпити, щоб не було зайвих вібрацій, бо це все впливає на дальність та якість польоту. Також знадобляться пульт дистанційного керування та окуляри”, — розповідає Тарас Петрів.

Він зауважує, що за два тижні важко стати асом, але цілком можливо отримати базові навички польоту на FPV-дроні. Наразі у Калуші триває набір на відповідні курси.

Для отримання детальної інформації щодо навчання телефонуйте за номером телефону: +380 63 5030 204.

Підписуйтеся на соціальні мережі школи операторів БПЛА “FPV Двіж Калуш”:

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору