Інформатор Калуш

ВЛАДА

Виніс мереж із проданого на Рубчака теплопункту обійдеться у 250 тисяч гривень

Виніс мереж із проданого на Рубчака теплопункту обійдеться у 250 тисяч гривень

Калуським комунальникам виділили необхідну суму для проведення відповідних робіт.

Про це сьогодні йшлося на сесії міської ради, повідомляє Інформатор.

Одним із питань порядку денного було “Про внесення змін до Програми здійснення Калуською міською радою внесків до статутних капіталів комунальних підприємств на 2024 рік”. Документом передбачено збільшення обсягу фінансування по КП “Калуська енергетична Компанія” на 250 тисяч гривень. Як було озвучено під час сесії, за ці кошти планують перенести мережі водопостачання за межі будівлі, яка була продана з аукціону.

Читайте також: Продали теплопункт, але під ним — мережі. Водопостачання на Рубчака тепер під загрозою?

Депутати міської ради проєкт рішення підтримали. А голова постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою Любомир Онуфрик уже після голосування запропонував:

“При продажі якихось об’єктів нерухомості бажано відводити спершу землю, а тоді продавати разом із землею цей об’єкт. Я вже неодноразово про це говорив”.

Міський голова Андрій Найда у відповідь зазначив, що такі протокольні доручення вже були. Тож, потрібно розібратися, чому вони не виконуються.

Нагадаємо, йдеться про будівлю колишнього теплопункту в районі вулиці Рубчака. Її продали за майже 1 мільйон 608 тисяч гривень, що суттєво перевищує початкову ціну лота.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору