Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Квіти зів’януть, а донат врятує життя. У Голинському ліцеї навчання розпочнуть із благодійного збору

У Голинському ліцеї навчання розпочнуть із благодійного збору

У громаді нещодавно розпочали збір коштів на автомобіль для місцевого військового. Тож, через сторінку ліцею звернулися і до учнів. Їм пропонують долучитися до акції “Донат для ЗСУ замість квітів”.

Пише Інформатор.

“Уже через декілька днів ви поспішатимете на довгоочікувану зустріч із однокласниками та вчителями після літніх канікул. Зазвичай, у цей день ви даруєте букети яскравих квітів своїм любим вчителям, і ми справді це дуже і дуже цінуємо!!! Однак, на жаль, війна ще триває, і ми знову просимо вас долучитися до акції “Донат для ЗСУ замість квітів”, — йдеться у дописі Ірини Ткачук на сторінці ліцею.

Вона наголошує, що квіти зів’януть за декілька днів, а донат може врятувати не одне життя. Відтак — інформує, що на першому поверсі ліцею впродовж першого тижня навчання буде стояти скринька для збору коштів. Гроші в результаті планують передати Володимирові Круку — воїнові із села, який потребує автомобіля. Ціль збору в громаді — 235 тисяч гривень.

“Володимир хоробро захищає нашу країну в найгарячіших точках і потребує це авто для ефективного виконання бойових завдань. Будемо вдячні за будь-яку підтримку. На даний момент зібрано всього 100 000 грн. Тож маємо змогу долучитися до даного збору, наближаючи нашу перемогу”, — додала Ірина Ткачук.

Нагадаємо, що всі заклади освіти у Калуській громаді розпочнуть навчання 2 вересня в режимі офлайн: в місті і селах терміново завершують роботи, пов’язані з безпекою укриттів та захисних просторів.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору