Інформатор Калуш

ВЛАДА

У Калуші дали доручення шукати активну молодь у селах

У Калуші дали доручення шукати активну молодь у селах

У Калуші в молодіжній раді замало представників із старостинських округів. Міський голова дав доручення шукати молодих людей у селах.

Про це йшлося на сесії міської ради в контексті розгляду питання про зміни в складі молодіжної ради, пише Інформатор.

За офіційно озвученими даними, наразі молодіжна рада в громаді складається із 28 представників. Троє її членів нещодавно подали заяви на вихід і, власне, сесія це вчора погодила. Але під час обговорення депутатка Алла Попельницька спитала:

“А чому надзвичайно мало у молодіжній раді представників із старостинських округів? Я б хотіла, щоб це питання було пропрацьовано і на наступну сесію, можливо, внести якісь правки”.

Міський голова Андрій Найда ідею підтримав та дав протокольне доручення щодо залучення молоді з сіл.

“Згідний, що треба продовжувати шукати молодих людей. Точно має бути, як мінімум, по одному представнику з кожного округу старостинського”, — зауважив очільник громади.

Нагадаємо, що молодіжна рада є консультативно-дорадчим органом при Калуській міській раді з питань реалізації молодіжної політики, покликаний сприяти взаємодії виконавчих органів місцевого самоврядування та молоді Калуської міської територіальної громади, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, пов’язаних із громадською діяльністю та участю молоді в усіх сферах життя суспільства. Статусу юридичної особи вона не має.

Читайте також: У Калуші утворилась Молодіжна рада | Що про це відомо?

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору