Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Подружжя письменників із Хмельницького презентувало свою творчість у Долині

Подружжя письменників із Хмельницького презентувало свою творчість у Долині

Подружжя письменників із Хмельницького Ольга Саліпа та Дмитро Пресліцький сьогодні відвідали Долину та зустрілися з шанувальниками літературного слова.

Два автори – це подвоєні емоції, подвійна цікавість, поділились результатами зустрічі на сторінці Долинської ЦПБ.

“У кожного з них своя життєва і творча історія, свій характер, свій темперамент, свій шлях до успіху. Тим цікавіше було спілкуватися та спостерігати за гостями. Присутні почули багато цікавого про книги, як написані, так і ще тільки заплановані, про оцінку сьогодення і майбутнього. Емоції викликала і поезія Ольги Саліпи, що звучала під час заходу”, — йдеться у дописі.

У залі панувала душевна атмосфера, що є дуже важливим у сьогоднішніх стресових умовах. Ну і традиційне завершення зустрічі – автограф- та фотосесія, минули жваво й активно, залишивши по собі приємний післясмак. За цікаво проведений час, за створену особливу ауру зустрічі гостям подякувала директор бібліотеки Надія Кушнірчук.

Довідково: Ольга Саліпа – українська письменниця, поетеса, журналістка, членкиня НСПУ, мама двох синів, прессекретарка міського голови Хмельницького. Авторка поезій, книг для дорослих та дітей, інтерактивного коміксу, володарка чималої кількості відзнак та нагород.

Дмитро Пресліцький – хмельничанин, письменник, актор аматорського театру “Джерело”. Зі своїм романом-антиутопією “Дурна кров” став фіналістом “Коронації слова-2022”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору