Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Муніципальна інспекція Калуша посилює заходи для забезпечення правопорядку та дотримання правил торгівлі

Упродовж минулого тижня працівники сектору з охорони громадського порядку відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій забезпечували громадський порядок під час заходів, присвячених 168-й річниці з Дня народження Івана Франка, Дню пам’яті полеглих захисників України та легкоатлетичному забігу “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”.

Інформатор ділиться, посилаючись на Калуську міську раду.

Крім того, інспектори патрулювали вулиці міста з метою профілактики правопорушень. Під час обходу маршрутів було виявлено та припинено 13 випадків стихійної торгівлі й 8 фактів розпивання спиртних напоїв у громадських місцях. Зокрема, на вулиці Б. Хмельницького був виявлений чоловік, який лежав на зеленій зоні у стані алкогольного сп’яніння. Йому надали домедичну допомогу та провели профілактичну бесіду, після чого він залишив місце перебування.

У четвер і суботу муніципальна інспекція провела попереджувальну роботу з приватними підприємцями щодо заборони торгівлі на тротуарі навпроти автостанції по вулиці Ринковій. Також було обстежено підвальне приміщення житлового будинку по вулиці Тихого, 5, де виявлено тимчасове проживання внутрішньо переміщеної особи. Після встановлення всіх обставин, управляючу компанію було повідомлено про необхідність звернення до соціальних служб із проханням вирішити питання поміщення зазначеної особи до прихистку.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору