Інформатор Калуш

ДОЛИНА

У Долині пройшла духовна підготовка дітей до школи | ФОТО

Духовна підготовка

Нещодавно в парафії Пресвятого Серця Ісуса і Серця Марії в місті Долина, що належить до однойменного протопресвітеріату, відбулася духовна підготовка найменших парафіян до школи під гаслом “Підготуй не тільки свій рюкзачок, але й своє серце до школи”.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Івано-Франківсьу Архієпархію УГКЦ.

Протягом останніх днів літа діти мали насичену програму, яка включала молебні, катехизації, квести, майстер-класи та молитву на вервиці. Окрім того, учасники заходу вивчали англійську мову, освоювали навички надання медичної допомоги, брали участь у водних змаганнях, а також вивчали пісні та молитви.

Підсумком цього духовного навчання стала можливість юних парафіян приступити до Таїнства Сповіді та Пресвятої Євхаристії.

Духовна підготовка Духовна підготовка Духовна підготовка Духовна підготовка   Адміністратор храму о. Ігор Яблонь відзначив, що ініціатива катехитів була надзвичайно важливою, адже діти потребували емоційного розвантаження перед початком нового навчального року. Уроки англійської, катехизації та ігри були спрямовані на розкриття внутрішнього світу дитини, її переживань, проблем та очікувань перед школою.

Під час своїх молитов діти згадували воїнів та всіх, хто загинув через війну, просячи в Господа перемоги та миру для України.

Духовна підготовка

Духовна підготовка

Юні парафіяни разом із катехитами також виготовили листівки-вишиванки зі словами подяки та підтримки для захисників, щоб підняти їхній бойовий дух. Ці вишиванки обов’язково будуть передані воїнам, які знатимуть, що їх підтримують та за них моляться.

Духовна підготовкаДуховна підготовка

На завершення о. Ігор Яблонь благословив усіх свяченою водою, а діти отримали корисні подарунки за участь у цих днях духовної віднови. Катехити зазначили, що діти підготували не лише свої канцтовари, але й наповнили свої рюкзачки любов’ю до ближнього, прощенням, дружбою, вірністю, слухняністю, добротою, милосердям, смиренням, надією та глибокими знаннями про Творця.

Про це повідомила Вероніка Яблонь, представляючи Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору