Інформатор Калуш

ІНТЕРВ'Ю

Калушанин присвятив голубам своє життя. Його птахи можуть літати до 1000 кілометрів І ВІДЕО

Голуби

У Калуші розташована голуб’ятня Віктора, який з підліткового віку займається голубиним спортом. Це захоплення стало невід’ємною частиною його життя. Віктор почав свою діяльність ще в юності і з того часу активно тренує і розводить голубів.

Розповідає Інформатор.

Можливо, деякі люди, проходячи біля голуб`ятні, навіть не здогадуються, що це не просто хобі, а справжній спорт. Голуби, яких тренує Віктор, можуть долати відстані від 40 до 1000 км, демонструючи високу дисципліну та витривалість. У нашому відео Віктор покаже, як живуть ці птахи, які умови створені для них, як виглядають маленькі голубенята, а також розповість про селекційні особливості голубів, яких він розводить.

Спортивні голубиСпортивні_голуби_2

Окрім цього, Віктор розповість про різні дисципліни в голубиному спорті, які існують, які вимоги висуваються до учасників, і як проходять змагання. Ви дізнаєтеся, які країни приймають участь у змаганнях, і чи є на Калущині та Прикарпатті любителі цього виду спорту.

Нагороди, які прикрашають Віктора домівку, є яскравим свідченням його відданості та любові до пернатих друзів. Кількість дипломів і медалей, отриманих за перемоги у змаганнях, наочно демонструє, як важливо мати пристрасть до своєї справи. Вони не лише підтверджують професіоналізм Віктора, але й слугують натхненням для інших, показуючи, що зусилля і бажання досягти успіху здатні перетворити будь-яке хобі на справжнє мистецтво.

Нагороди_2 Нагороди_1

Ми сподіваємося, що його історія надихне когось зацікавитися голубиним спортом і, можливо, спробувати себе у цьому захоплюючому занятті.

Спортивні_голуби_3

Запрошуємо переглянути відео та дізнатися більше про цю цікаву діяльність!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору