Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Боялись “Гарди”? Городенківський “Пробій” приїхав на товариський матч у Калуш двома складами | ОГЛЯД ПОЄДИНКУ

ФК “Гарда” після програшу Blago, у матчі двох рівних суперників (до того ж за словами самих вболівальників, калуська команда виглядала набагато цікавіше), пропускає 4 тур Чемпіонату області. Та здається вони не готові просто сидіти склавши руки. 

Ділиться Інформатор.

Втім, калушани знайшли вихід: організували товариську гру… із лідером групи А Другої Ліги України — городенківським “Пробоєм”.

17:00 – стадіон починає заповнюватися вболівальниками. Андрій Драган вивів команду на передматчеву розминку, а Пробій приїхав двома повноцінними складами – резервним та основним.

17:30 – команди виходять на поле. У роздягальні тренер Андрій Драган та капітан Ярослав Олевич налаштовують команду на серйозну гру.

Як все відбувалося дивіться у нашому відеорепортажі:

Перші 15 хвилин матчу були за гостями, які й забили перший мʼяч у ворота Богдана Кузіва. Та довго цей рахунок не тримався, адже трохи більше ніж за хвилину “Гарда” відквитала пропущеного мʼяча. Клас друголігового “Пробою” одразу було видно на футбольному полі та калушани просто грали у свій футбол – боролися за мʼяч на полі та у повітрі, моментами цю боротьбу програвали, але намагалися виправитися і це вдавалося.

Багато працювали фланги та центр калуської “Гарди”, через який вони розпочинали свої атаки воріт суперника. Ближче до завершення першого тайму гостям вдалося організувати свою атаку та вдруге відзначитися у воротах калушан.  Власне цей рахунок і протримався до кінця першого тайму.

Перерва — 1:2

У перерві хочемо відзначити десятки калушан, які прийшли глянути на гру обох команд.

 

У другому таймі на поле вийшов основний склад городенківської команди і швидкість матчу значно пришвидшилася. Не дарма, “Пробій” лідирує у Другій Лізі. Втім, “Гарда” шукала свої моменти, виходила з-під пресингу, що привело до голу на початкових хвилинах другої 45-хвилинки. “Гарда” вдруге забила у ворота гостей та вирівняла гру.

До кінця матчу було декілька гострих випадів та атак від “Пробою”, але Богдан Кузів рятував свої ворота від третього пропущеного мʼяча. Слід відзнвчити лівий фланг Городенки, де працює екс-гардівець Владислав Феліпович, який навантажував фланг Гарди своїми діями на полі.

Підсумки матчу

Досить показовий матч. Є ще над чим працювати, проте, товариський поєдинок із Городенкою показав, що “Гарда” може і вміє грати із сильними командами, клас яких на даний момент дещо перевищує клас гравців-калушан.

Проте, “Гарда”, яка наразі грає у Чемпіонаті Івано-Франківської області вміє і може показувати класну і гідну гру. Врахуйте той факт, що гардівці після пропущеного мʼяча відігралися трохи більше ніж за хвилину. Також вдалося зрівняти на початку другого тайму. Це теж багато про що говорить.

В кінці матчу було видно вищий клас “Пробою”, який зрештою дотиснув “Гарду”. Підсумок – поразка 2:3.

Нагадаємо, що свій наступний матч ФК “Гарда” проведе 15 вересня вдома на стадіоні “Хімік”. Прийматимуть “Яструб” із Поляниці, який цього року розпочав виступи у вищій лізі обласного футболу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору