Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушан кличуть на благодійний стендап: коли і куди

Калушан кличуть на благодійний стендап: коли і куди

Буде багато якісного гумору, а на завершення — благодійний аукціон. І це — заради збору коштів для потреб аеророзвідки Української Добровольчої Армії.

Пише Інформатор.

На благодійний стендап “УДАЧНИКИ” запрошує молодіжний центр “Хаб 93”. Саме у їхньому дворику на вулиці Грушевського, 93 буде відбуватися цей захід. Коли? — У п’ятницю, 13 вересня, з 18:00.

Хто буде?

  • Данило Повар — комедіант із Києва, автор смішних тіктоків, стендапкомік, резидент клубу “Бродячий StandUP”
  • Женя Коротков — стендапкомік з акторською подачею, генеральний директор “Розумного подкасту”, автор “Короткого Каналу”, TikTok політтехнолог Порошенка 2014-2019.

“А на завершення заходу проведемо благодійний аукціон, на якому ви зможете придбати цікаві лоти!” — анонсують у молодіжному хабі та наголошують, що кошти збирають на підтримку аеророзвідки УДА.

На жаль, на війні постійно втрачаються дрони, автівки, генератори та павербанки і актуальність в закупівлі нових тільки зростає. Тому, власне, й організовують такі події. Мета — допомогти закупити нові БпЛА, відремонтувати автівки та покрити витрати на розхідники.

“Чекаємо кожну та кожного, адже прийшовши на подію, ти зробиш невеличкий, але важливий вклад у перемогу!” — закликає “Хаб 93”.

Квитки — за посиланням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору