Інформатор Калуш

ДОЛИНА

У Долині знищили 20 сміттєвих контейнерів

У Долині знищили 20 сміттєвих контейнерів

У громаді було три підпали майданчиків, через які постраждало майно комунального підприємства. Але не факт, що це лише вандалізм.

Про це йшлося на засіданні виконкому у четвер, 5 вересня, пише Інформатор.

Зокрема, під час доповіді про роботу комунального підприємства “Комунгосп” Долинської міської ради директор цього КП Володимир Бойків повідомив, що загалом було знищено понад 20 контейнерів для сміття на трьох майданчиках. Через це підприємство не змогло встановити контейнери у деяких селах громади, як було заплановано раніше.

“Але там “цікаві” були підпали. Наприклад, на вулиці Тупиковій три контейнери нібито згоріло й один був пошкоджений. Контейнер має по чотири металевих колеса. Він сам згорає, а колеса залишаються. То з трьох контейнерів мало би бути 12 коліс, але було лише 4. Я так підозрюю, що хтось два контейнери забрав для якихось власних цілей і підпалив, напевно, щоб вважали, що згоріли всі”, — деталізував ситуацію міський голова Іван Дирів.

Він закликав цінувати роботу комунальників та кошти громади. Відтак закликав приходити до нього особисто чи до депутатів міської ради, якщо комусь дуже треба контейнерів.

“Будемо якось помагати”, — резюмував він.

Нагадаємо, випадки вандалізму в Долині були зафіксовані на вулиці Молодіжній, де постраждало п’ять контейнерів. Також схожі випадки були на інших вулицях міста.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору