Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Калуші автівка після невдалого обгону спровокувала ДТП та злетіла з дороги | ФОТО

У Калуші автівка після невдалого обгону спровокувала ДТП та злетіла з дороги | ФОТО

Вчора на околиці Калуша сталась дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів: водій автомобіля Opel Astra не переконався у безпечності маневру та почав обгін автівки, що рухалася попереду. Як результат — опинився у кюветі.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на поліцію Калущини.

Керманичем автівки виявився 33-річний мешканець Івано-Франківська, а водійкою транспортного засобу, який той намагався обігнати, — 36-річна місцева мешканка. Власне, вона їхала попереду та, ввімкнувши світловий покажчик, здійснювала поворот ліворуч. Обгін у цей момент закінчився зіткненням, внаслідок чого автомобіль винуватця опинився у кюветі.

“В результаті автопригоди автомобілі отримали механічні пошкодження а водійку автомобіля Peugeot з легкими травмами госпіталізували до лікарні”, — деталізують правоохоронці.

Поліцейські склали на водія адмінматеріали за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, а також поліса (договору) обов’язкового страхування).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору