Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Реп з елементами лірики та штучного інтелекту | ІНФОПЛЕЙЛИСТ №14

Початок теплої осені дозволив нам отримати низну нових цікавих україномовних треків. Сьогодні вони будуть про лірику, кохання, штучний інтелект та роздуми над долею.

Налаштовує вініловий програвач Інформатор.

Новий тиждень подарував нам низку цікавих та класних треків. Пропонуємо не гаяти часу та смакувати цьоготижневі музичні прем’єри:

LATEXFAUNA — Sweet

Гурт повертається після трьохмісячної паузи із треком Sweet, що присвячений вайбу Поділля.

“Ви можете сказати “ого нарешті така вишукана літературно майстерна лірика”. Та ні друзі, таке ми могли писати ще в школі. Це на поверхні, так любий з твіттера може. А ти візьми і придумай чуттєвий хіт про “мене всьо устраює”. Але ладно, Sweet – тоже ок. Перешліть його якомусь подільському парубкові.”, – діляться виконавці

 

Білий Бо — Понад океанами

Реп-виконавець зі Львова, справжнє ім’я та прізвище якого Богдан Слодиницький випустив пісню під назвою “Понад океанами”. У ній він розповідає про долю, що є підступною. Втім він бажає “літати немов знову ми не боїмось висоти”.

 

KOLA — ШІ

Cучасний світ наповнений технологіями, особливо штучним інтелектом, що чим раз тим більше захоплює простори інтернету. Нова пісня співачки KOLA розповідає про штучний інтелект. Та як зауважує виконавиця, що пісня хоч про штучний інтелект, але зроблений без нього:

“А які у вас відносини з ШІ? Світ цифрових технологій відкриває безмежні можливості, але що, коли на іншому боці екрана щось більше, ніж код? У пісні “ШІ” давайте замислимося: “Як знайти баланс між віртуальним і реальним світом?”. Хоч це і жартівлива пісня, вона містить глибокі роздуми про наші відносини з технологіями.”, – ділиться Kola

OSTY, KLAVDIA PETRIVNA — Не лякай

Лірична пісня молодих виконавців Osty та Klavdia Petrivna, яка нещодавно розкрила свою особистість. Втім, всі вже давно догадувалися, хто ж ховається під капелюхом. Нова пісня про те, що ми так часто втрачаємо – любов.

“А ми розтанем з тобою вночі
Ти кохай мене, не мовчи
Все буде добре, тільки don’t cry
Вітер, не лякай мене, не лякай”

TESLENKO — Він її вуста

Ще один ліричний трек записаний у вайбі вечірнього Києва. Роздуми над коханням, очікування першого кроку та вагання – усе це про цю пісню:

“Він її вуста тепер голубить
Мов дитину він її погубить
Не відчула того, хто кохає
Обирає того з ким програє”

Kristonko — Хочу повірити

Франківська блогерка та співачка Христина Христонько випустила пісню, яка за її словами повинна підняти настрій. Сингл дає легкість від прослуховування та позитивні емоції.

“Привіт мій слухачу! Давненько ти від мене не чув чогось веселого, легкого, що підніме настрій. Так от, я вирішила випустити саме такий сингл, який буде давати тобі тільки позитивну емоцію, відчуття легкості та того, яке наше життя прекрасне! Пісня про любов, яка має бути в серці кожного з нас! Буду вдячна за твій коментар та вподобайку, адже я все своє життя хочу розвинути українську музику і вкладаю всі свої ресурси тільки в неї! Цьом!”, — ділиться виконавиця.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору