Калуш До сайту

Піротехніки з Прикарпаття знешкодили понад 5,8 тисяч вибухонебезпечних предметів та провели 26 ротацій

Піротехніки з Івано-Франківщини активно очищають деокуповані території від вибухівки, здійснивши з початку повномасштабного конфлікту 26 ротацій у різних регіонах України та ліквідувавши понад 5,8 тисяч вибухонебезпечних предметів.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Світлану Онищук.

Руслан Білоголовський, піротехнік частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області, поділився своїм досвідом роботи. Він зазначив, що розмінування проводиться як на відкритих територіях, так і в житлових секторах, оскільки вибухонебезпечні предмети можуть бути скрізь. Руслан наголосив на важливості командної роботи, яка позитивно впливає на ефективність їх діяльності в стресових ситуаціях.

Після перемоги України Руслан планує подорожувати з сином по Україні та показати йому місця своєї роботи.

Голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук висловила подяку піротехнікам за їхню відвагу та професіоналізм, підкресливши критичну важливість їхньої роботи. Вона зазначила, що внесок піротехніків у забезпечення безпеки є неоціненним і що їхня відданість справі та сміливість допомагають Україні відновлюватися.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08