Інформатор Калуш

ТРЕШ

У ДТП на Калущині цьогоріч постраждало вже 77 людей

ДТП на Калущині

Від початку року на дорогах району трапилось уже 140 автопригод. В поліції закликають водіїв бути особливо уважними на дорозі біля навчальних закладів та дотримувались ПДР.

Статистику дорожньо-транспортних пригод оприлюднила поліція Калущини, пише Інформатор.

Зіткнення транспортних засобів, наїзд на припаркований автомобіль, наїзд на перешкоду та наїзд на пішохода залишаються найпоширенішими видами ДТП у Калуському районі. Серед причин, що призводять до трагічних автопригод, кажуть у поліції, виділяють перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування і правил проїзду перехресть, недотримання дистанції, кермування у нетверезому стані тощо.

Загалом від початку року трапилось 140 автопригод. Це приблизно така ж кількість, як за аналогічний період минулого року. Але зараз зросла кількість аварій, у результаті яких були загиблі. Таких випадків — 9. Окрім цього, зареєстровано 68 травмованих внаслідок аварій на дорозі.

Тому калуські правоохоронці нагадують:

  • Усі учасники дорожнього руху зобов’язані знати й неухильно виконувати вимоги Правил дорожнього руху, а також бути взаємно ввічливими.
  • Кожен його учасник має право розраховувати на те, що й інші учасники дорожнього руху виконують ці Правила.
  • Водії зобов’язані бути особливо уважними до таких категорій учасників дорожнього руху, як пішоходи, велосипедисти, особи, які рухаються в кріслах колісних.
  • Особливо обережними слід бути до дітей, людей похилого віку та осіб з явними ознаками обмежених можливостей.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору