Інформатор Калуш

ВЛАДА

Міський голова Калуша і секретар ради йдуть вчитися?

Міський голова Калуша і секретар ради йдуть вчитися?

Міський голова Калуша, схоже, очолив рейтинговий список зарахованих на навчання до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Окрім нього, вчитися йде секретар ради Віктор Гільтайчук.

Про це пишуть Вікна, покликаючись на сайті vstup.osvita.ua, який оприлюднив відповідний рейтинговий список.

За даними видання, на спеціальність “Публічне управління та адміністрування” Інституту гуманітарної підготовки та державного управління на заочну магістратуру було подано 58 заяв. На навчання зараховані 48 осіб, у тому числі 29 — на бюджетну форму.

Першим у рейтинговому списку є Найда А. М., який має 177 балів (іноземна мова — 180, фахове випробування — 175). Також на навчання зарахований Гільтайчук В. В. — 19 місце у списку зі 151 балом (іноземна мова — 151, фахове випробування — 151).

Також у списку зарахованих на бюджет є Плосконос Ю. О. (восьмий у рейтингу і 160,8 бала) та Андрієшин В. М. (26 у рейтинговому списку і 138 балів).

Найда Андрій Михайлович є Калуським міським головою, Гільтайчук Віктор Вікторович — секретар Калуської міської ради, Андрієшин Василь Михайлович — міський голова Бурштина, а Плосконос Юрій Олександрович — міський голова Косова.

Додамо, що Андрій Найда вже має вищу освіту і навіть науковий ступінь. Відповідно до інформації, яка оприлюднена на сайті міської ради, він отримав ступінь спеціаліста в Інституті заочного/дистанційного навчання Одеської державної академії холоду спеціальність — інженер-енергетик). А повну вищу освіту (магістр) здобув в Івано-Франківському державному технічному університеті нафти і газу (обладнання нафтових і газових промислів). У 2017 році Андрій Найда став кандидатом технічних наук, захистивши дисертацію за спеціальністю “Технологія полімерних і композиційних матеріалів” в Національному технічному університеті України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”. Має 6 статей, 1 монографію та  4 патенти на корисну модель.

Про Віктора Гільтайчука відомо, що він у 2005-му році закінчив Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника за спеціальністю “Вчитель фізичної культури, організатор туристичної роботи”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору