Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуській та Войнилівській громадах працюють дорожники

У Калуській та Войнилівській громадах працюють дорожники

На дорогах Івано-Франківщини цього тижня тривають ремонтні роботи.

Інформатор розповідає, яких доріг Калущини це стосується.

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області розповіли, що зараз важливо забезпечити логістику головними транспортними артеріями задля доставки гуманітарних вантажів, товарів оборонного значення, експорту вітчизняної продукції тощо. Саме тому заходи щодо поліпшення безпеки руху ведуться на основних транспортно-логістичних артеріях регіону: автомобільних дорогах міжнародного, національного та регіонального значення.

Цього тижня дорожники працюють над ліквідацією вибоїн на дорозі Р-84 Бібрка — Бурштин у Калуській та Войнилівській громадах.

У межах експлуатаційного утримання здійснюються й інші заходи для покращення безпеки дорожнього руху, зокрема, оновлення пішохідних переходів, заміна і встановлення нових дорожніх знаків, скошування трави на узбіччях, біля зупинок громадського транспорту тощо.

Нагадуємо, що на балансі Служби відновлення в Івано-Франківській області перебуває 1257,3 км доріг державного значення.

“На жаль, через обмеженість фінансування насамперед здійснюємо ліквідацію аварійної ямковості на основних транспортних маршрутах, якими забезпечується логістика на потреби оборони. Через воєнний стан усі капремонти призупинені, а фінансування дорожнього господарства суттєво обмежене, тому забезпечуємо сталий проїзд за рахунок експлуатаційного утримання”, — пояснюють у відомстві.

Також дорожники звертаються до користувачів доріг із проханням уважно долати ділянки, де виконуються дорожні роботи.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору