Інформатор Калуш

ТРЕШ

Декілька сотень рятувальників гасили пожежу на Прикарпатті після ранкової атаки | ФОТО

Декілька сотень рятувальників гасили пожежу на Прикарпатті після ранкової атаки

Сьогодні внаслідок ворожої атаки, виникла масштабна пожежа на промисловому підприємстві області.

Про це повідомляє ДСНС в області, передає Інформатор.

До ліквідації пожежі було залучено декілька сотень рятувальників та декілька десятків спецавтомобілів, а також 3 пожежні потяги та Пересувний пункт управління.

Жертв та постраждалих серед цивільного населення немає.

За даними обласної прокуратури, ворог обстріляв промислову інфраструктуру однієї з громад Івано-Франківщини – розпочато розслідування.

“За процесуального керівництва прокурорів Івано-Франківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, 13 вересня 2024 року збройні сили рф обстріляли промислову інфраструктуру однієї із громад області. Пошкоджень зазнали також житлові будинки в Івано-Франківському районі. Досудове розслідування здійснюють слідчі Управління СБУ в Івано-Франківській області”, — повідомили у прокуратурі.

Нагадаємо, у ніч на 13 вересня ворог атакував Україну 26-ма ударними БпЛА типу “Shahed”. Деякі з них долетіли на Івано-Франківщину, де їх приземлили.

Повітряна тривога на Прикарпатті була оголошена приблизно на пів години: тривала з 02:56 до 03.28. Проте, в цей час у повітряному просторі області фіксували небезпеку

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору