Калуш До сайту

ФК “Гарда” Калуш — “Яструб” Поляниця | АНОНС МАТЧУ 5 ТУРУ

ФК “Гарда” повертається до офіційних матчів Чемпіонату Івано-Франківської області з футболу. Раніше калушани пропускали 4 тур чемпіонату через непарну кількість команд. Однак, зараз Гарда готова вернутися на поле рідного стадіону “Хімік”, щоб зійтися у двобої із “Яструбом”.

Ділиться Інформатор.

Футбольний поєдинок  між ФК “Гарда” (Калуш) та “Яструб” (Поляниця) відбудеться у цю неділю 15 вересня на стадіоні ХімікПочаток матчу 0 14:00. ФК “Гарда” запрошує усіх вболівальників на рідний стадіон, щоб підтримати команду у товариському, але вкрай принциповому поєдинку.

ОЧІКУВАННЯ ВІД МАТЧУ

До цього команди на офіційному рівні не зустрічалися. “Яструб” є цьогорічним дебютантом вищої ліги області з футболу. У минулому сезоні, суперники “Гарди” перемогли у Першості Івано-Франківської області з футболу. Ба більше, чемпіонство оформили достроково – за три тури до завершення регулярного чемпіонату.

У сезоні 2023/2024 “Яструб” із 24 матчів виграв 22 поєдинка та двічі грав у нічию. Досить серйозний суперник, до якого слід відповідально готуватися, що робить команда протягом 2 тижнів, адже калушани пропускали 4 тур чемпіонату області через непарну кількість команд. У цьому сезоні, суперник “Гарди” за 4 минулі тури – двічі програвав та двічі грали у нічию.

Натомість Гарда провели три поєдинки, з яких двічі перемагала – СК “Покуття” із Коломиї та “Реверу 1908-2” із Івано-Франківська та у 3 турі поступилася “Blago-Юності”.

До темиБоялись “Гарди”? Городенківський “Пробій” приїхав на товариський матч у Калуш двома складами | ОГЛЯД ПОЄДИНКУ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08