Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Із російського полону повернули 49 українців, зокрема захисників “Азовсталі”

В рамках чергового обміну військовополоненими, до України вдалося повернути 49 військовослужбовців та військовослужбовиць, цивільних людей, зокрема захисників “Азовсталі”

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Президента України Володимира Зеленського

Сьогодні стало відомо про обмін 49 військовослужбовців ЗСУ, Національної Гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, а також цивільних людей.

За словами Президента України, вдалося звільнити частину Героїв, що захищали “Азовсталь” у Маріуполі. Додому повернувся військовий медик Володимир Івчук. Як повідомили у патронажній службі “Азову”, до України повернулися 15 воїнів полку “Азов”.

“Я дякую всій нашій команді, яка забезпечує звільнення полонених і заручників із російської неволі. І окремо хочу відзначити кожен наш, український, підрозділ, який поповнює обмінний фонд для нашої держави. Всі наші воїни, які беруть у полон російського окупанта, усі наші служби, які знешкоджують російських диверсантів і колаборантів, наближають звільнення наших людей. Маємо повернути додому всіх наших – і воїнів, і цивільних.”

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору